2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

You yaşama email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

İSTANBUL - İstanbul Havalimanı'nda sabah saatlerinde yabancı uyruklu şbedduaısların transferini sağlayan VIP kompradorn motor kısmında yangın çıktı. Çıdem yangında sistemsel arızadan dolayı baplar açılmadı, panik yaratıcı yolcuları zabıta ekipleri camları kırarak kurtardı.

 Buna mukabele, bu bapnın birincil amacı, yangının farklı odalar ortada yayılmasını önlemek yahut batilatmaktır. Yangın bapsı yönetmeliğine için

Özel laboratuvarlarda sınav edilmiş ve belgelenmiş olan baplar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Kötü ve sızdırmazlık özelliği olan baplar sebebiyle acil durumlarda binanızın güvenliğini esenlayabilirsiniz.

Görmüş olacaksınız ki bu aşama mürtefi birinci sınıf yangın kapılarını en yakışır fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Baplar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 zümre tenha kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların de monte olması güvenilir taşımalık avantajları sağlamlamaktadır.

Uslu kanatlı yangına dayanıklı kapı ve yangın kaçış kapıları olarak yemeden içmeden çabucak her türlü konstrüksiyonlarda kullanılmaktadır.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin birinci sınıf şekilde yerine getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına gereğince makul yapı denetleme şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları alelumum TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (müstacel çıkış kapılarının) sınırlı durumlara gereğince TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın Merdiveni Kapısı Nasıl Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanların bir ateş çabucak kolay ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan yangın kapısı tahliye olmalarını sağlamlayacak bünyeda olmalıdır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın kararlı testleri yapılmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile ilgili araştırma ihya çalışmalarımız vardır. 

Yangın merdiveniyle alakalı olarak müntesip kanun düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da baz kırmızıınmaktadır. Buna gereğince yangın merdiveninin çizimini yapan düşüncemcıdan çalışan her bir personele denli bütün her insanın yangın merdiveni standartları gereğince devinme etmesi ve lazım çtuzakışmaların da buna gereğince konstrüksiyonlması gerekmektedir.

Report this wiki page